dimarts, 28 de maig del 2019

Vedruna a la ESS


El passat dimecres 15 de maig els uns alumnes de 3r ESO de l’escola Vedruna Vall de Terrassa van assistir a la Xarxa d’escoles de ESS, al conservatori de Terrassa.

El propòsit principal de l’escola és difundir el projecte de la ILP, que van fer els alumnes de 2on d’ESO l’any passat. Aquest projecte tracta sobre l’etiquetatge ètic dels productes que venen les empreses, obligant-les a donar informació que ara no és visible, ja sigui treball infantil o salaris desiguals per qüestió de sexe. Tanmateix l’objectiu de l’escola també era que totes les escoles que van assistir a la Xarxa d’escoles de ESS colaboresin per poder aconseguir 50.000 firmes.

Tres alumnes de 3er d’ESO van explicar de què tracta la ILP i tot el procés que els alumnes de 2on d’ESO, que avui dia estan a 3er, van fer per aconseguir que el parlament els acceptés la proposta de llei.

Al final de l’explicació dels alumnes van demanar als directors de les altres escoles algunes propostes que podem fer per recaptar les 50.000 firmes.

En definitiva aquell dia va ser molt productiu tant al tema de les signatures com al tema de propostes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada