dimarts, 14 de maig del 2019

ELS DOLENTS DEL CONTE



Els alumnes d’infantil de p3 de l’escola Vedruna Vall de Terrassa treballen en un projecte anomenat Dolents de Conte. Les mestres que han organitzat aquest projecte busquen maneres divertides de fer que els alumnes treballin junts i puguin aconseguir que els alumnes s'interessin més sobre els llibres i contes.

El primer treball que s’ha realitzat consisteix en trobar la solució d’un mapa que suposadament va deixar el Capità Garfi a cada una de les classes. Els alumnes han de seguir les pistes per, finalment, aconseguir la pols de la campaneta. L'alumnat, utilitzant el mapa del tresor, van haver de fer un recorregut per l’escola seguint les indicacions del mateix. Seguidament els alumnes per comprovar si realment era “pols de fada” van haver de barrejar la pols amb suc de llimona i com va fer escuma van verificar que “realment” ho era. Finalment els alumnes van escriure una carta a la Campaneta explicant que ja tenien la seva pols màgica i que la podia venir a recollir, encara que el dia següent havia desaparegut.

En definitiva els alumnes tenen moltes ganes de descobrir més sobre els dolents del conte i estan desitjant posar-se mans a l’obra amb la següent activitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada