dimarts, 19 de març del 2019

Racons

Cada setmana els alumnes de p4 de l’escola Vedruna Vall de Terrassa fan diferents sessions de racons de treball.

Cada un dels alumnes s’assenta a diferents taules de manera voluntària per fer alguna activitat. Cada tres sessions els infants canvien de companys per tal que puguin crear un vincle entre tots. Per tal que els nens i nenes s’interessin en el tema en que treballen i no es cansin de fer cada setmana el mateix, poden canviar d’activitat.

Una activitat que han fet recent ment és la dels dracs, encara que aquesta activitat ja la vam comentar anteriorment. Mentre fan les activitats dels racons de treball poden passar una estona, no més llarga de 10 minuts, on poden jugar i, ja que els alumnes estan en grups reduïts, les professores es poden centrar més en els alumnes amb alguna dificultat a l’hora de fer les activitats. Alguns d'aquest treballs són: jugar a l'oca, construcció amb peces de lego, dibuixar animals rèptils, traçar nombres i formes amb un retolador o practicar l’ortografia.




En conclusió els nens i nenes poden gaudir de treballar i socialitzar amb altres nens fent activitats divertides i creatives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada